Aquest govern fot pena

Aquest govern fot pena, cada dia que passa hi ha més i més coses que porten el nostre país al desastre més absolut.

Primer varen ésser les banderes, en Montilla va ordenar i els altres varen baixar el cap, es van baixar les calces i apa, a complir la llei! que ho ordena en Montilla! això si! els únics que hem de complir la llei som els catalans! els espanyols no cal que la compleixin (que és un llei anticatalana!) la policia nazional, la guàrdia civil, i les delegacions del gobierno ejjjpañol no cal que compleixin la llei! no cal que tinguin la senyera, que ningú tindrà pebrots suficients com per dir res! La Vanguardia no tindrà collons de treure en portada que aquestes administracions no tenen la senyera i que ni tant sols t'atenen en la llengua del país (la llengua del nostre país, no la del seu, és clar!), i en Montilla, hahahhahahaaa (pemeteu-me que rigui una estona) no es tirarà pedres sobre el seu teulat! no s'atrevirà a dir res, no sigui que els seus amos de Madrit s'enfadin!

Ara, tenim un altre merder, el decret ejjjpañol que obliga a augmentar les hores lectives de castellà a l'escola, un decret que entra en conflicte directe amb les competències de la Generalitat i amb el redactat de l'Estafatut que va pactar en ZP i en Artur Mas. No fa ni mig any que tenim aquest Estatut (que tots deien que era molt i molt bo) i Madrit ja l'està trepitjant com el paper mullat que és! I el pitjor de tot plegat, és el que feia notar avui un oient de El Món a RAC1, quan el PP va intentar augmentar les hores de llengua castellana, aquí es va muntar un sidral considerable, tant ERC com el PSC varen posar el crit al cel, però ara que és el PSOE qui ho vol fer, tothom calla, ningú discuteix., sempre la mateixa cançoneta, PSOE = bo, PP = dolent MENTIDA!! PSOE = PP!!.

És PA-TÈ-TIC tot plegat! del PSC-PSOE no m'estranya gens ni mica, ja se sabia que passaria això, però d'ERC?? que un partit que es diu (o es deia) independentista i catalanista deixi passar aquesta agressió, perquè és una agressió, al nostre autogovern i a la nostra llengua no té nom! que aquí tothom calli perquè ho ordena en Montilla, que tothom calli per conservar les cadires diu molt poc de la direcció actual del partit republicà.

I demà? quin merder tindrem? què ens voldrà colar, de nou, Madrit? amb aquest Govern i aquest Parlament de fireta que tenim, ara, és l'hora dels espanyols! Ara, per fi, tots els espanyolistes podran fer i desfer tot el que vulguin, que aquí ningú es queixarà! Evidentment, el PP callarà i encarregarà la feina al PSOE que ja ho fan molt i molt bé, i CiU i ERC no es queixaran, uns per covards i perquè encara no han sortit de l'estat de xoc de les últimes eleccions, i els altres per complir amb les ordres d'en Montilla i no perdre la cadira!; així segur que semblen més socialistes que independentistes! i tant!

[@more@]

Sembla que allò que deia en Montilla, allò que ara cal gestionar, i que cal superar el nacionalisme català (però no l'espanyol eh!?) sembla que ERC s'ho ha cregut del tot! Un partit independentista que es creu que ara toca fer polítiques socials i deixar de banda les polítiques nacionals!! això no pot ser! NO!

Es poden fer polítiques socials, independentistes i nacionals, no és incompatible! Ah! que ja no m'enrecordava! si que és incompatible fer-ho amb un "Prezident de la Xeneralitá" (com diria ell) espanyolista que l'únic que vol fer és gestionar, gestionar i gestionar abaixant-se els pantalons cada cop que ho reclama Madrit, però fent gala de la seva autoritat quan algun català aixeca massa la veu.

I com sempre, els catalans i el seu autoodi, volent ésser més d'esquerres que catalans, volent ésser més "progres" que independentistes, ERC està caient en la trampa que ja fa temps va caure l'independentisme extraparlamentari, primer som d'esquerres i després som catalans, dons NO! jo dic: NO! primer cal ser català per després fer política, l'ordre dels factors si que altera el producte senyores i senyors! en aquest cas si! Si alterem l'ordre dels factors, quan ens en vulguem adonar, haurem perdut tots els llençols pel camí, deixarem de ser catalans per ésser espanyols d'esquerres! Perquè, no se si se n'han adonat, però els espanyols, primer son espanyols i després son de dretes o esquerres! Som els catalans els que estem fent el préssec! i de quina manera!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.