Fot-li fort! que son catalans!!

Dons sí, amb els catalans tothom s'hi atreveix! Som un poble amb un grau d'autoodi tant profund que tothom s'atreveix amb nosaltres ja que saben que difícilment ens hi tornarem, i si hi ha algú amb prou dignitat com per tornar-s'hi i dir les veritats tal com son, només caldrà fer una mica de pressió per a que el seu propi poble l'esclafi i li faci el buit.

A dia d'avui ja portem 7 recursos acceptats per el "Tribunal Español Anti-Catalan y Vasco" en contra de l'Estatut de Catalunya. Us imagineu quants boicots, quanta merda mediàtica, quant de rebombori es crearia i patiríem els catalans si el Govern de Catalunya hagués presentat algun recurs a algun estatutet d'alguna Comuidad Autonoma??

Imagineu per un moment que els catalans tenim la gosadia de presentar un recurs en contra de l'Estauto de la Comunidad Autonoma Valenciana per fomentar la secessió lingüística? (cosa que tenim tot el dret de fer i amb tota la raó!).

Imagineu que el Govern de Catalunya hagués presentat un recurs contra el Estatuto de la Comunidad Autonoma de Andalusia per el seu pseudo-reconeixement de "realitat nacional"? que és un greuge comparatiu amb el que apareix al nostre propi estatut, fent que el diferencial que existia des del 79 amb les anomenades: Comunidades Historicas quedi en res, en paper mullat i que Catalunya sigui, altre cop, l'ase dels cops i perdi pistonada i cada dia més sigui una mera: region de Ejjjpaña?

Si això hagués passat, els catalans patiríem un assetjament mediàtic amb tota la caverna espanyola dient pestes i acusant-nos de tot, inclús a les escoles de l'Ejjjpaña profunda i eterna començarien a ensenyar que el dimoni porta barretina i parla català (si no ho fan ja). Però no! els catalans som uns cagadubtes que mai ens atreviríem a fer enfadar al nostre amo espanyol! no fos cas que ens toqués el crostó i aquest mal endèmic anomenat Oasis Catalan on grans poder viuen a costa dels catalans se n'anés a n'orris.

És per això que tothom s'atreveix amb els catalans, per una banda menyspreant la norma màxima del nostre país, per una altra banda RENFE mofant-se dels catalans i dels habitants de les rodalies de Barcelona amb la seva gran i magnífica actuació en les obres del magnífic i espaordíssim TGV, una infrastructura que permetrà que l'esclau català arribi amb més facilitat i més rapidesa (això si no s'enfonsa abans) a casa de l'amo espanyol; per una altra banda tenim AENA i IBERIA que es mofen cada dia més dels catalans i de tots els usuaris de l'Aeroport del Prat mentre a Madrid fan i desfan com volen amb els nostres calers (construint una terminal titànica i supèrflua).

[@more@]

Però bé, no tot semblen males notícies, el que en calent pot semblar una intromissió espanyola i espanyolista a casa nostra, potser no és més que un reflex de la realitat que avança cap a un horitzó diferent al que hi havia fins ara. L'aparició de Ciudadanos al Parlament de Catalunya, el fet que parlin descaradament del seu espanyolisme, que s'atreveixin a parlar en castellà al Parlament, fets com les pancartes de les penyes blaugranes de Saragossa al Camp Nou reclamant que el Barça no sigui català. si no universal (i ja sabem que això en boca d'un espanyol, vol dir que sigui espanyol) i molts altres aspectes i anècdotes que van succeint cada dia, potser significa que si els espanyols i espanyolistes del nostre país se senten amenaçats com per començar a sortir a la llum pública és que anem per el bon camí, és possible que aquesta sigui la reacció típica a qualsevol nació o país en procés d'emancipació: l'aparició del sector unionista.

Fins ara tota aquesta gent estava calladeta i a caseta i no es preocupava de res que no fos casa seva i la seva feina, ens hauríem de preguntar, com és que ara, aquesta gent surt de casa i comença a parlar. Hi ha dues opcions possibles, una antagònica a l'altra:

Per una banda és possible que sigui la reacció del sector unionista pel que ells consideren que és una situació que ens està portant al separatisme.

Per l'altra banda, la pitjor, pot ésser que aquesta gent aparegui ara perquè han vist i comprovat que la societat catalana és massa dèbil i que cal rematar-la d'un cop i per totes! potser veuen que ara és la seva! el que no han aconseguit per les armes, ho estan aconseguint ara i és per això que ara se senten més valents i s'atreveixen a sortir.

En quina de les dues situacions estem és el que hauríem de reflexionar tots plegats i actuar amb consequència, perquè sigui quin sigui l'escenari en el que ens trobem, cal actuar amb fermesa, seriositat i sobretot amb dignitat i en ocasions amb radicalitat. No podem deixar que els espanyols guanyin aquest conflicte que resta obert des de el 1714, sí, han guanyat moltes batalles, però està en les nostre mans evitar que guanyin la guerra.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Fot-li fort! que son catalans!!

 1. tresinores diu:

  lamento no poder compartir els teu optimisme sobre ciutadans. No és un signe de resposta a un bon camí, és accelerar el camí que ens portarà a semblar una mica més el PV. Tenir un President com Montilla, obertament españolista i de la sucursal d’un partit españols és un altre simptoma.

 2. Tresinores diu:

  si em permets, ja que has parlat de l’autoodi català, seria bo que comentessi la frase del Puigcercós en la que digué “yo no soy nacionalista” y els atacs que llencen ara al nocionalisme “identitari”

 3. II. EL OASIS CATALÁN

  Marbella, ESTEPONA, Coslada, etc. etc.

  Rafael del Barco Carreras

  ¿Alguien imagina, en 1992 en plenas Olimpíadas, la Policía Nacional o la Guardia Civil entrando y acordonando la Generalitat y los bufetes Piqué Vidal, Jiménez de Parga, Pascual Estevill, Folchi, Pérez de Hinojosa, y varios más, por CORRUPCIÓN GENERALIZADA, y detenidos un total de no menos de TRESCIENTOS ABOGADOS más los “técnicos” y “funcionarios públicos” correspondientes (las propias oficinas de Javier de la Rosa Martí pasados unos años si fueron ocupadas manu militari por orden de la Audiencia Nacional), y al propio President Jordi Pujol, con decenas al estilo de Antonio de la Rosa Martí, cobrando por “trabajos” de los que nadie sabía, presumiblemente ilegales (Chirac procesado por lo mismo), y al igual que en Irlanda del Norte por terrorismo suspender la Autonomía?. O más inimaginable la del propio Presidente del COI Juan Antonio Samaranch Torelló y sus hijos presentes en los consejos de administración y operaciones de Javier de la Rosa.

  Impensable que en Barcelona sucediera como en Marbella, 97 detenidos, Estepona 23, Coslada 12, la Operación Guateque en el Ayuntamiento de Madrid, etc. etc. y sin embargo las cifras de CORRUPCIÓN, ver http://www.lagrancorrupcion.com, multiplican tanto las de todas las corrupciones citadas y hasta ahora descubiertas y detenidas en toda España que debieron desaparecer los DISCOS informáticos de la Delegación de Hacienda, años después los Expedientes de la Sección Jurídica de la Generalitat, y lo poco que acabara en la FISCALÍA Y AUDIENCIA demorarse un mínimo de diez años por caso vaciando al máximo su contenido.

  Pero aquello no ha terminado, sus secuelas o su continuación nos sorprenden a diario… y el 3% o el 20% hunden el Carmelo, la obsoleta FECSA se incendia, Aguas crea el más luminoso de los edificios imaginables y ninguna infraestructura, el sospechoso FORUM y Diagonal Mar, o el descalabro de Inmobiliaria Colonial (hasta hace poco presidida por Samarach), Habitat (de los Figueras de toda la vida), el engrudo del GRUPO ZETA (gran encubridor), y más, sin que Dubai ni nadie invierta en Cataluña (a la larga escaldar y robar a los kuwaitíes no saldría gratis), y etc. etc… y las detenciones de mafiosos rusos, ucranianos, sudamericanos, turcos, yugoslavos, chinos o pakistaníes, evidencian las macrocifras y perfecta organización a nivel mundial del blanqueo y narcotráfico barcelonés…

Els comentaris estan tancats.