Montilla, Saura i la “justicia”, en definitiva: els espanyols

Avui assistim sense masses calfreds (potser algú si que ha tingut una sorpresa, però per ingenu!) a les declaracions de dos grans espanyols, que s’autoanomenen catalans (sense ser-ho) fent llenya de l’arbre caigut.

Quan el CAC va autoritzar l’emissió de l’spot de la Plataforma Pro Seleccions Catalanes, ni Montilla, ni en Saura van obrir la boca; però ara que una jutjesa espanyola ha decidit admetre a tràmit el recurs presentat per Ciudadados de Cataluña Españolistas i suspendre l’emisó a la televisió d’aquest anunci, en Montilla i en Saura han decidit obrir la boca.

[@more@]

Què us fa pensar això?

Jo crec, sincerament, que en Montilla no deia res per por de cagar-la i perquè des de Madrid encara no s’ho podien creure i donar les oportunes ordres. Ara, via una jutjesa, Ejjjjpaña ha donat les seves ordres i el PSOE es posa al atac. En Montilla, que és lent, a reaccionat avui, i és de suposar que en Saura, després de veure com al PSOE no li feia gràcia l’anunci, ha decidit que a ell tampoc li agrada. Vaja, cap nova notícia! tots en la seva línia d’actuació natural, o és que algú s’esperava quelcom diferent?

Les forces d’ocupació acuten com sempre, els espanyolistes usen tots els mitjans al seu abast per trepitjar Catalunya, el català i a tots plegats, i quins millors mitjans que els suposadament legals i de dret? la jústicia espanyola ha demostrat reiteradament que de jústicia poca si parles català, tal com diu el seu ministeri (Ministerio de Justicia Espanyola) és justícia per als espanyols, dicriminació, vexació i persecució per als catalans, vascos, gallegs i immigrants. Punto!.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.