Estrellat de flors l’estiu ens arriba, de mans d’un follet que li fa de guia…

Dons sí, avui ja es pot dir del tot, del tot, que ha començat l’estiu!
Encara que ja fa setmanes que patim una sequera prou important, i que la calor apreta moltíssim, avui 3 de juliol comença l’estiu per a mi…

[@more@]

I és que avui, per primer cop en el els últims 4 o 5 anys, tinc jornada intensiva! sí!! ue!! ue!! de l’1 de Juliol al 8 de Setembre l’STA ens obliga a tothom (inclús externs, com jo) a fer jornada intensiva!!! ui! quina desgràcia! ^0^!
Quines ganes poder fer el que em roti per les tardes! podrè anar a la piscina, anar a donar un volt, quedar amb la gent (si és que queda algú per aquí dalt…), podrè anar a comprar tranquilament i sense presses, inclús algun dia podrè fer una escapada cap als llacs, que en aquesta època estan maquíssims! (Vejam si faig alguna foto en condicions, que ja fa dies que no en tinc cap de bona, i menys de natura… ja la penjarè si queda bé :P).
Podrem estar-nos al vespre en alguna terrasseta prenent la fresca, passejant o simplement fer el gandul i dormir tranquilament! Ara que fan el Tour i i després el Giro, va de conya per dormir després de dinar! heehehhe!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.