Adeu Paskis! Hola Montilla?

Ahir en Paskis va anunciar que no es tornava a presentar a la presidència de la Generalitat de Catalunya.
Finalment en ZT (amb T de tarannà centralista), els barons """"socialistes""", el sector més espanyolista i rànci del PSC (Montilla, Corbacho, De Madre, etc) i CyU han aconseguit el que volien, fer fora un president incòmode, un delegat del PSOE a Catalunya però amb caràcter catalanista (molt mínim) i un gran actiu en vots a l’àrea metropolitana que impedia segons quines polítiques i renúncies del PSOE de Catalunya.

[@more@]

Ara, sembla ser que el proper candidat a la Presidència de la Generalitat de Catalunya per el PSOE serà un espanyolet de ment. És igual que hagi nascut aquí o no (tema prou discutit per la classe "intelectual" a sou de la brunete mediàtica), com va dir en Pujol ja fa temps: "Català és aquell que viu i treballa a Catalunya i que se sent Català".
Molt em temo que en Montilla només acompleix dues d’aquestes condicions i la més important de totes és la que NO acompleix!! El President podria ser qualsevol persona, nascuda a Kualalumpur si cal, però mentre se senti plenament catalana no tindriem problemes.
Si tot plegat es confirmés, en Montilla seria el pitxor candidat possible a la Presidència, en Mas és un regionalista, però català!! prefereix la política del peix al cove, però hi ha certes coses que mai faria.
En Montilla, com a espanyol a sou de Madrid que és, acabaria per destruir Catalunya i convertir-la, mica en mica, modificant esquemes mentals amb missatges subliminals (veure els dos ultims anys de la CCRTV) en una simple regiò de la "Una Grande y Libre", allò que fa segles que els Borbons i els espanyols volen convertir-nos, amb espanyols amb una "certa" peculiaritat (sic)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.