Avui és un dia trist per Catalunya…

Avui és un dia trist per Catalunya, la por, l’antiPP, el passotisme i la confussió ha guanyat la partida a la lògica i a l’avenç del país.
ERC ha fet un parell d’errors que s’han mostrat claus per al resultat d’ahir:
– Es va retardar massa en fixar una posició i va marejar massa la perdiu impossibilitant que el missatge del NO sobiranista arribés a els electors i a la població en general abans de la gran campanya pel SI i antiPP del PSOE i del CyU.
– No ha sabut combatre l’antiPP, no ha sabut transmetre les retallades de l’estatut de la Moncloa a la població.

[@more@]

Ara comença una nova etapa pel País, amb l’Estatut de la Moncloa s’haurà de fer el màxim per evitar més retallades de Madrid, s’ha de batallar dia a dia, cada dia al peu del canó per evitar que l’eufòria dels espanyols ens acavi de retallar les poques coses bones que encara ens queda al país.
Ja veurem què passa a les properes eleccions al Parlament, si com he sentit dir, i m’han comentat molts electors naturals i nous d’Esquerra, molta gent ha decidit votar ERC però que davant del referèndum va decidir votar SI o abstenir-se al no tenir clar què votar, veurem una gran repuntada de ERC aquesta tarda, una repuntada que depen de com sigui pot obrir una etapa molt atípica a la política del nostre país.
Què haurà de fer ERC si aconsegueix un molt bon suport a les urnes? quedar-se a la oposició i forçar (si és que no està ja decidida) la sociovergència per així aprofitar les errades i cagades d’en Mas i en Montilla? o bé ha de plantejar-se formar un govern de coalició CyU-PSOE-ERC-ICV?
Però bé… el temps dirà…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Avui és un dia trist per Catalunya…

  1. JosepArnau diu:

    L’error historic demencial va ser la traicio del PPsc i cYu a Catalunya, contra allo s’ha intentat plantar cara. Cal seguir lluitant cap a la llibertat.

Els comentaris estan tancats.