Toca’t els ous!

Cada dia que passa anem pitjor, com més s’acosta el dia del referèndum, pitjor anem. I és que la classe política d’aquest país fot fàstic! i ja no diem res de la del país veí que son capaços d’avortar una pacificació com la d’Euskalerria per quatre vots mal contats! Això cada dia s’assembla massa als temps de la 1era i 2ona República, és can pixa!! Campi qui pugi!!! Ara…. ens cal un Francesc Macià! i quin català assumirà aquesta responsabilitat?

[@more@]

Primer, per una banda tenim una campanya del PP pel NO que l’únic que fa és
enfortir el SI (voleu dir que no estan conxorxats i que realment
prefereixen que surti el SI en comptes d’un NO sobiranista i que els
portaria problemes? seria molt típic dels espanyols això).

Per una altra banda, la utilització d’una demagògia fastigosa i sense
masses precedents per part del PSOE i la seva sucursal regional (PSC) amb el vist-i-plau dels anomenats "intel·lectuals" a sou de "El País", de "La Vanguardia" o de "El Periodico" i amb la complicitat de tots els mitjans de comunicació (sobretot els de la CCRTV) que silencien i manipulen les veus més crítiques i contràries a l’establishment i a l’actual classe política que només mira de complaure Madrid, no sigui que reclamem massa i s’enfadin! Uuuuuuuuh! (vomito).

I el més toca les pilotes! les JNC i CyU! ara els molt botiflers usen els nostres símbols republicans i independentistes per a la seva política regionalista! JNC es diuen nacionalistes, catalanistes i inclús diuen creure en l’autodeterminació i la independència del nostre país! No em facis riure! fins ara la utilització d’un símbol com l’estelada per part d’aquest grupet de regionalistes passava prou desapercebuda i com a molt era motiu de mofa entre els independentistes, però avui han sobrepassat els límits al associar l’estelada amb el SI al Estatut!! son dos conceptes antagònics que no haurien d’estar plegats i que a CyU i a les JNC en particular els hauria de fer vergonya! Colla de botiflers hereus de Lerroux!

Com va dir en Pere IV: Vergonya, vergonya eterna per als botiflers roïns, que ara arrepleguen contents
les molles de la taula dels botxins!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.