Avui estic emprenyat…

Avui estic emprenyat, sí. Per varies raons, però que tenen un denominador comú: Espanya, els espanyols i les ganes de tocar-nos el que no sona. Ahir va saltar la notíca: Iberia preten convertir l’aeroport de Barcelona en un aeroport de 3era categoria! i a Catalunya en una simple regio sotmesa al seu control aeri Madrileny.

També estic emprenyat amb tot el tema aquest de la seguretat ciutadana que tant en boca de tothom està per lo dels assalts a cases i sobretot, sobretot per la "magnífica" resposta de la Guardia Civil i del govern d’en Zapatero.

[@more@]

És que sembla mentida! per una banda tenim el gran despreci que antics monopolis espanyols mostren pel nostre país: Iberia. I per l’altra banda ens venen els grans salvadors del país, i a sobre a bombo i plateret!: els Guàrdies Civils.
Ara diuen que els de la benemerita venen a treure les castanyes del foc als Mossos d’Esquadra, però NO! no ens deixem enganyar! els Civiles només venen a cobrir unes vacans, unes llacunes que ells mateixos (i la Policia Nacional del Estado Español) varen crear quan va començar el desplegament dels Mossos. Ara diuen que els Mossos son massa durs que si puja, que si baixa, però el cas és que la Guàrdia Civil quan va saber que a Catalunya es desplegarien els Mossos i que a ells els fotrien al carrer es varen relaxar, van pensar: "Nos volvemos menos duros y así quando entren los Mossos tendran mala fama".
Pel que fa al tema de Iberia… que s’hi fotin fulles! si Iberia vol deixar l’aeroport del Prat, que el deixi! que ja hi ha Internostrum i fins a cinc companyies més disposades a agafar el que aquests espanyols deixin! ara… tampoc podem fer-ho! no podrem sancionar a Iberia per deixar l’aeroport en calces, no! que les competències son exclusives de Madrid i tot està controlat per AENA, els amics del PP i del PSOE que ja sabem de quin peu calça. Si amb la merdaEstaut s’haguès negociat com cal, sense les renúncies d’en Mas, aquest problema no el tindriem, simplement fariem un concurs públic, sancionariem Iberia i tirariem endavant, cap a Europa, Asia i Amèrica! sense cap mena d’entrebanc per part d’espanyols o d’empresaris centralistes i catalonofons que s’ecuden en arguments econòmics sense sentit.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.