Èric i l’Exèrcit del Fènix

Aquest passat divendres nit (a Andorra) i avui dissabte a la tarda (a La Seu d’Urgell) hem realitzat la presentació pública del llibre que ha escrit n’Èric Bertran (amb el pròleg d’en Víctor Alexandre) on narra les seves """aventures""" per Ejjjpaña i l’Audiencia Nacional, acusat de terrorista pel simple fet de demanar l’etiquetatge en català!!

[@more@]

Aquest divendres a les 20h del vespre, al Centre de la Cultura Catalana d’Andorra, amb l’Arnau i la gent de la junta varem realitzar la presentació del llibre que va escriure l’Èric en realció als fets ocorreguts el 2004, quan ell tenia 14 anys. Encara que a les 20.01h només erem els quatre de sempre (els que sempre coincidim amb tot allò que es faci per aquí dalt amb una mica de suc), als pocs minuts hem omplert, i com!! pocs actes omplen d’aquesta manera! ha sigut un gran èxit! una cinquantena de persones omplien el centre amb un silenci reverencial, amb algun riure més o menys forçat quan n’Èric feia alguna """brometa""". Per als qui no coneguin l’ambient d’Andorra, dir que 50 persones en un acte cultural és un gran èxit!! i si li sumem que és un acte de caire catalanista-independentista, encara més! (i el més flipant: la TV Andorrana va grabar tota la estona i la presentació va tenir gran ressò en tots els media del país -> al contràri que a Catalunya).
La veritat és que entre l’acte al CCCdA i l’acte de les JERC de La Seu d’Urgell de dissabte (que també va omplir) m’ho he passat molt bé, n’Èric i la seva familia (llàstima de l’Adam, que no va poder venir) son fantàstics, molt agradables, tot un exemple a seguir per a tots els catalans amb un mínim de dignitat. Que la prudència no ens faci traïdors!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Èric i l’Exèrcit del Fènix

  1. Toni diu:

    Oblidava dir la meva adreça del meu bloc sobre la llengua catalana:

    http://elcatala.blocat.com/

    VISCA CATALUNYA !!!

Els comentaris estan tancats.